Clicky

Ruim appartement met zonneterras, garage en autostandplaats

Pastoor Blanckestraat 8 bus 02.03 te 8610 Kortemark

Foto's

                    

Beschrijving van de woning

Dit betreft een appartement op de tweede verdieping van de residentie Belle Epoque, gelegen op de hoek van de Pastoor Blanckestraat en de Stationsstraat. U komt het appartement binnen in de inkomhal waar u naast een vestiaire hoek ook nog een gastentoilet met lavabo vindt. Vandaar komt u in de ruime rechthoekige living met halfopen keuken die uitgerust is met een kookplaat op gas, dampkap, frigo, oven, microgolfoven en vaatwas. Naast de keuken vindt u de wasplaats/berging waar zich ook de CV-installatie en het centraal stofzuigersysteem bevinden.
Achter de living bevindt zich de nachthal van waar u toegang heeft tot de 2 slaapkamers waarvan de grootste uitgerust is met inbouwkasten. Vanuit de nachthal heeft u tenslotte ook nog toegang tot de badkamer die uitgerust is met een ruime douche, lavabomeubel en toilet.
Het appartement beschikt over een groot, zuidgericht terras waar u ook over water en elektriciteit beschikt. Over de gehele breedte van het terras is er voorziening van elektrische zonneluifels.
In de kelderverdieping van de residentie beschikt het appartement over een ruime individuele garage met elektriciteitsvoorziening. De garage heeft ook een zijsprong, ideaal voor het plaatsen van (elektrische) fietsen en deze kunnen daar ook opgeladen worden. Daarnaast is er ook nog een autostandplaats. Tenslotte is er ook een individuele kelderberging.

Het appartement is volledig nieuw geschilderd en de living is tevens voorzien van glas- en overgordijnen.Details woning

Typeappartement
Prijs 750 / maand
Voorschot syndic 40,- / maand
AdresPastoor Blanckestraat 8 bus 02.03 te 8610 Kortemark
Aantal bouwlagen 1
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1
Keuken half open keuken met , kookplaat op gas, dampkap, frigo, vaatwas, warme luchtoven, microgolf oven
Buiten terras,
Auto garage, voor 1 voertuigen, autostandplaats,
Verwarming
Ramen pvc dubbel glas
EPC 122
Bouwjaar 2009
Bewoonbare oppervlakte (m²)88
Beschikbaarheid onmiddellijk

Graag meer informatie ?

Wil je graag meer infomatie over dit pand, vul dan hieronder het formulier in en we sturen je zo snel mogelijk de nodige info.
Terug naar het overzicht