Clicky

VERKOCHT : Appartement met garage

Voskensstraat 13 bus 1.1 te 8830 Hooglede

Foto's

                                      

Beschrijving van de woning

Opgelet : deze woning is reeds verkocht !

Het betreft hier een recent en energiezuinig (EPC label A) appartement (bouwjaar 2012) op de eerste verdieping van de residentie Beverwech, gelegen in de rustige en doodlopende Voskensstraat.

U komt het appartement binnen in de ruime inkomhal. Vanuit de hal komt u via een glazen deur in de ruime living met halfopen keuken. Door het grote schuifraam krijgt u toegang tot het zuidgericht, terras, het raam is tevens voorzien van een verschuifbare muggenhor ter grootte van het schuifgedeelte. Door de overkapping kan u tevens bij lichte regenval gebruik maken van het terras. Er zijn inbouwspots geplaatst in de overkapping en tevens is er ook elektriciteitsvoorziening.

 De keuken zelf is volledig uitgerust met vitro keramische kookplaat, dampkap, combi-oven, frigo, vaatwasmachine en een spoeltafel met afdruipblad. De keuken beschikt tevens over een inox achterwand ter hoogte van de kookplaat voor het beschermen van de muur tegen opspattend kookvocht en vet. Naast de keuken bevindt zich een keukenberging waar tevens de CV-ketel en de aansluiting van de wasmachine voorzien is.

Bij de hal vindt u het toilet dat uitgerust is met hangwc en lavabo. Daarnaast vindt u er ook de 2 slaapkamers. Beide slaapkamers beschikken over een volledige wand met inbouwkasten die voorzien is van leg- en hanggedeelten. U vindt er ook de ruime badkamer die uitgerust is met een lavabomeubel met een bovenblad met geïntegreerde lavabo, spiegelhangkasten, een ruime lade en kolomkast. Daarnaast vindt u er ook de ruime douche met glazen wanden.

Op het gelijkvloers bevindt er zich een ruime garage met sectionale poort.

Het appartement is voorzien van PVC ramen, keramische vloeren met uitzondering van de slaapkamers waar laminaat geplaatst is.

Naast de residentie bevindt er zich een wandelpad langswaar u te voet rechtstreeks naar de Marktplaats kunt.

 Details woning

Typeappartement
Prijs op aanvraag
AdresVoskensstraat 13 bus 1.1 te 8830 Hooglede
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1
Aantal wc's 1
Keuken half open keuken met , vitro keramische kookplaat, dampkap, frigo, vaatwas, combi oven
Buiten terras,
Auto garage, voor 1 voertuigen,
Verwarming cv op aardgas,
Ramen pvc superisolerend glas
Kadastraal inkomenÄ 653
EPC 88 - energielabel A
EPC attestnummer 20230409-0002806886-RES-1
Bouwjaar 2012
Bewoonbare oppervlakte (m²)75
Beschikbaarheid bij notariŽle akte

Graag meer informatie ?

Wil je graag meer infomatie over dit pand, vul dan hieronder het formulier in en we sturen je zo snel mogelijk de nodige info.
Terug naar het overzicht