Clicky

VERHUURD : Gerenoveerde landelijke woning

Oude Zeedijkstraat 32 te 8610 Kortemark

Foto's

                                      

Beschrijving van de woning

Opgelet : deze woning is reeds verhuurd !

Het betreft hier een zeer mooi gerenoveerde, landelijke woning die zeer rustig gelegen is.

U komt de woning binnen in de inkom waar ruimte is voor het plaatsen van een vestiaire en die via een dubbele deur toegang geeft tot een achterliggende berging, wat bijvoorbeeld handig is voor het plaatsen van een (elektrische) fiets. Via de inkom komt u in de ruime, rechthoekige living die tevens beschikt over een houtcassette naast de TV-hoek. De schouw werd voorzien van een dubbelwandige inox buis. Van daaruit komt u in de halfopen keuken van waar u mooi zicht heeft over de tuin. De keuken zelf is uitgerust met een frigo, kleine diepvries, vitrokeramische kookplaat, dampkap, oven, vaatwas en spoeltafel. De keuken beschikt over voldoende kastruimte, daarvoor heeft men de ruimte onder de trap volledig met ingemaakte kasten voorzien. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de tuin via de achterdeur, toegang tot de kelder en ook tot de wasplaats met de voorziening voor was- en droogautomaat (een afvoer is tevens voorzien) . In de wasplaats bevindt zich ook een apart toilet. Vanuit de wasplaats kan u doorgaan naar de berging, waar u ook toegang van had via de inkom en er is ook uitgang naar de tuin toe via een 2de achterdeur. Vanuit de berging is het ook mogelijk om via een luik omhoog te steken naar het verdiep via de zolderruimte.

Als u in de keuken de trap naar het verdiep neemt, komt u na een paar treden eerst terecht in de voute waar de badkamer is ingericht. Deze is uitgerust met een dubbel lavabomeubel, ligbad, douche en 2de toilet.

Op het verdiep vindt u de ruime hoofdslaapkamer met mezzanine en 2 kinderkamers. Via de hoofdslaapkamer is er ook toegang tot de zolderruimte. De ramen op de slaapkamers zijn veluxramen die voorzien zijn verduisteringsgordijnen.

Achter de woning ligt de volledig afgesloten tuin. De tuin is volledig in gras gelegd en wordt onderhouden door de eigenaar, daar heeft u als huurder geen werk aan. Naast de woning is er doorgang naar vooraan de woning toe. Vooraan is beschikt de woning over een oprit voor het plaatsen van een voertuig, de garage die u op de foto links van de woning ziet, behoort niet tot de woning.

 

Het schrijnwerk van de woning op het gelijkvloers is in PVC, op het verdiep in houten dakvlakramen. De woning wordt verwarmd via elektrische accumulatoren op nachttarief. De woning is tevens voorzien van alle lichtarmaturen.

 

Sommige GPS’en geven een verkeerde locatie voor de woning, wij adviseren daarom als GPS-adres Oude Gentstraat 32 in te voeren.Details woning

TypeHOB
Prijs VERHUURD
AdresOude Zeedijkstraat 32 te 8610 Kortemark
Aantal bouwlagen 2
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1
Aantal wc's 2
Keuken half open keuken met , vitro keramische kookplaat, dampkap, frigo, diepvries, vaatwas, warme luchtoven
Buiten tuin, tuinafsluiting, terras, oprit,
Auto
Verwarming elektrisch,
Ramen pvc dubbel glas
EPC 483
EPC attestnummer 20220406-0002579150-RES-1
Bewoonbare oppervlakte (m²)137
Beschikbaarheid 1 augustus 2023

Graag meer informatie ?

Wil je graag meer infomatie over dit pand, vul dan hieronder het formulier in en we sturen je zo snel mogelijk de nodige info.
Terug naar het overzicht