Home Te Koop Te Huur Kantoor Contact
 

Moderne halofopen nieuwbouwwoning met tuin

       

       

     


TypeHOB
AdresRoterijstraat 2 te 8800 Rumbeke
Aantal bouwlagen 2
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1
Aantal wc's 2
Keuken open keuken met , vitro keramische kookplaat, dampkap, frigo, vaatwas, combi oven
Buiten tuin, tuinafsluiting, terras, oprit,
Auto garage, voor 1 voertuigen,
Ramen pvc driedubbel superisolerend glas
Prijs VERHUURD
Bouwjaar 2021
Beschikbaarheid 01 juni 2022
 
Extra info

U komt de moderne woning binnen in de inkom waar zich naast de trap naar boven ook nog het apart toilet met lavabo bevindt. Vervolgens komt u binnen in de ruime living met open keuken. Door de grote raampartijen heeft u veel lichtinval en mooi zicht op de tuin. De open keuken is uitgerust een vitro keramische kookplaat, dampkap, frigo, combi-oven en een spoeltafel.
Vanuit de keuken komt u in de garage, die uitgerust is met een geautomatiseerde, sectionale poort. Tevens bevindt zich de aansluiting van de wasmachine zich in de garage en is er nog een kleine berging naast de garage, onder de trap van het verdiep. Ook bevinden zich daar de tellers van de nutsvoorzieningen en ook de omvormer van de zonnepanelen.
Op de verdieping vindt u 3 ruime slaapkamers en de badkamer die uitgerust is met een dubbel lavabomeubel, ligbad, douche en 2de toilet. Tenslotte vindt u er ook nog een aparte berging waar zich ook de CV-installatie bevindt.
Achter en naast de woning vindt u de afgesloten tuin met terras. Door de oriëntering heeft u bijna de hele dag zon in de tuin. U vindt er ook het tuinhuis in kunststof, wat weinig onderhoud met zich meebrengt.

De woning is volledig geschilderd door de verhuurder, tevens zijn ook de lichtarmaturen reeds geplaatst. In de living zijn ook kaderrails voorzien voor het ophangen van decoratie.


Meer informatie ?

 
naam :  
straat en nr. :  
woonplaats :  
telefoonnr. :  
e-mail :  
uw bericht :Terug naar het overzicht

 

 

BVBA zakenkantoor Philippe Dhont - Kleine Stadenstraat 93 - 8830 Hooglede -  051/20.18.60  - webdesign estart.be