Clicky

VERKOCHT : Goed onderhouden woning

Delaeystraat 82 te 8830 Hooglede

Foto's

                                                

Beschrijving van de woning

Opgelet : deze woning is reeds verkocht !

U komt deze goed onderhouden maar op te frissen gelijkvloerse woning binnen in de centrale inkom. Van daaruit heeft u toegang tot het apart toilet, living, badkamer en slaapkamers.
Aan de rechterkant van de woning heeft u de ruime, rechthoekige living. Door vele ramen geniet u van veel lichtinval. De living kan naast de centrale verwarming ook verwarmd worden door de gascassette in de witstenen schouw. Achter de living bevindt zich de ruime keuken van waar u uitzicht heeft over de tuin en achterliggende velden. De keuken zelf is in tijdloze witte formica en is uitgerust met een vitro keramische kookplaat, dampkap, oven, frigo en een dubbel afwasbekken. Vanuit de keuken heeft u via de achterdeur toegang tot de tuin. De woning beschikt over 3 ruime slaapkamers, één vooraan en twee achteraan de woning. Centraal achteraan bevindt zich ook de badkamer die uitgerust is met ligbad (die ook als douche zou kunnen gebruikt worden), lavabo en bidet. Tenslotte is er nog de diepe garage aan de linkerkant van de woning die uitgerust is met een recente, sectionale poort. In de garage bevindt zich ook de centrale verwarmingsinstallatie op aardgas. Vanuit de garage heeft u via een houten trap toegang tot de zolder die de volledige oppervlakte van de woning beslaat.
Achteraan de woning heeft u het terras en betonklinkers en de tuin die volledig in gras is aangelegd wat een gemakkelijk onderhoud met zich meebrengt. Achteraan de tuin bevindt er zich een houten tuinhuis met betonvloer wat heel handig is voor het opbergen van tuinmateriaal.

Het schrijnwerk van de woning is volledig in PVC met hoogrendementsglas.Details woning

Typevilla
Prijs VERKOCHT
AdresDelaeystraat 82 te 8830 Hooglede
Aantal bouwlagen 2
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1
Aantal wc's 1
Keuken gesloten keuken met , vitro keramische kookplaat, dampkap, frigo, warme luchtoven
Buiten tuin, tuinafsluiting, terras, tuinhuis, oprit,
Auto garage, voor 1 voertuigen,
Verwarming cv op aardgas,
Ramen pvc superisolerend glas
Kadastraal inkomen545
EPC 847
EPC attestnummer 20211231-0002519100-RES-1
Bouwjaar 1965
Terrein oppvervlakte 653 m²
Bewoonbare oppervlakte (m²)127
Bebouwde oppervlakte 127 m²
Beschikbaarheid bij notariële akte

Graag meer informatie ?

Wil je graag meer infomatie over dit pand, vul dan hieronder het formulier in en we sturen je zo snel mogelijk de nodige info.
Terug naar het overzicht