Clicky

VERKOCHT : Instapklare villa in rustige groene verkaveling tussen centrum Rumbeke en Rijksweg

Jachthoornstraat 28 te 8800 Rumbeke

Foto's

                                          

Beschrijving van de woning

Opgelet : deze woning is reeds verkocht !

Deze aantrekkelijke alleenstaande woning bevindt zich in een doodlopende straat, in een wijk die gesitueerd is tussen de dorpskern van Rumbeke, het Sterrebos en de Rijksweg.
Alhoewel er ook een verdieping is, kan je alle noodzakelijke ruimten op de gelijkvloerse verdieping vinden.
Voorbij de inkomdeur, heb je aan de ene kant de toegang naar de living, aan de andere kant naar een apart bureau en verder op naar de trap, de keuken, vestiaire, WC, kelder, badkamer, slaapkamer en garage.
De langwerpige living ontvangt de ganse dag lichtinval door ramen die zich aan drie zijden bevinden. Een haard in Bourgondische witsteen met inbouwcassette brengt warmte en gezelligheid in de living.
De aparte keuken is in een L opgesteld. Het keukenmeubilair is in witte formica. Ook hier brengt een ruim raam tot op de grond het zonlicht binnen.
Via de gang kom je in een kleine maar praktische kelder, die naast het toilet is gesitueerd. Verder op is er de toegang naar de ruime garage met sectionale poort, de slaapkamer en een badkamer met ligbad, wastafel en douchecabine.
Via de houten gebeitste trap bereik je een ruime nachthal met 1 grote slaapkamer. Boven de garage is er evenwel een bijzonder grote zolderruimte die als een derde slaapkamer kan worden ingericht Aan de andere kant van de trap is nog een verdere zolderruimte waar ook de centrale verwarming is gesitueerd.
Met uitzondering van de garage is volledige benedenverdieping met dezelfde natuursteentegels bevloerd. De deuren nabij de inkom zijn eiken deuren. Ramen zijn in hout met kruishouten, gebeitst aan de buitenkant en geschilderd aan de binnenkant.
Er is zowel een grote siertuin als een moestuin. Een tuinhuis en open tuinberging bieden plaats om het tuingerief te stallen.Details woning

Typevilla
Prijs VERKOCHT
AdresJachthoornstraat 28 te 8800 Rumbeke
Aantal bouwlagen 2
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1
Aantal wc's 1
Keuken gesloten keuken met , vitro keramische kookplaat, dampkap, frigo, warme luchtoven
Buiten tuin, tuinafsluiting, terras, tuinhuis, oprit,
Auto garage, voor 1 voertuigen,
Verwarming cv op aardgas,
Ramen hout dubbel glas
Kadastraal inkomenÄ 907,-
EPC 372
EPC attestnummer 20210628-0002435236-RES-1
Bouwjaar 1988
Terrein oppvervlakte 661 m²
Bewoonbare oppervlakte (m²)183
Bebouwde oppervlakte 116 m²
Beschikbaarheid bij notariŽle akte

Graag meer informatie ?

Wil je graag meer infomatie over dit pand, vul dan hieronder het formulier in en we sturen je zo snel mogelijk de nodige info.
Terug naar het overzicht