Home Te Koop Te Huur Kantoor Contact
 

Zeer energiezuinige nieuwbouw rijwoning met garage (rechterwoning op foto)

       

   


Typewoning
AdresStampkotstraat 5B te 8800 Oekene
Aantal bouwlagen 3
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1
Aantal wc's 2
Keuken open keuken met
Buiten tuin, tuinafsluiting, terras, oprit,
Auto garage, voor 1 voertuigen, parking,
Ramen pvc superisolerend glas
Prijs Op aanvraag
EPC 18
Terrein oppvervlakte 392 m≤
Bewoonbare oppervlakte 170 m≤
Bebouwde oppervlakte 85 m≤
 
Extra info
Op amper 100 meter van het sfeervolle kerkje van Oekene en op 600 meter van het nieuwe ziekenhuis AZ Delta (via wandel- en fietspad), bevinden zich 2 bijzonder kwaliteitsvolle nieuwbouwwoningen, waarvan de linkderwoning reeds verkocht is. De woningen zijn momenteel in opbouw. De bouwpercelen hebben een terreinoppervlakte van 353 m≤ en 392 m≤. De woningen worden gebouwd in een tijdloze baksteenarchitectuur en hebben een ruime en perfect zuidgerichte tuin.

De voorkant van de woningen is naar het noorden gericht. Daar bevindt zich de garage met een geautomatiseerde sectionale poort, de inkomhal met een ruime vestiairemogelijkheid en een afzonderlijk toilet. Verder is er ruime open zitplaats, eetplaats en keukenruimte met aanpalend de wasplaats en de trap naar de verdieping.
Op de bovenverdieping vinden we naast de nachthal 4 ruime slaapkamers, een afzonderlijk toilet en een grote badkamer met lavabomeubel, ligbad en grote inloopdouche van 170cm. Bovendien is er nog een enorme zolderruimte die met een zoldertrap bereikbaar is.
Met een energie-peil van E17 en E18 hebben deze woningen een uitzonderlijk energiebesparende troef. Dat uitmuntende E-peil wordt bereikt met o.a. 10 cm spouwmuurisolatie, 18 cm dakisolatie, 8 cm vloerisolatie, een ventilatiesysteem D met warmterecuperatie, een condenserende ketel op aardgas en 10 zonnepanelen met een vermogen van minimum 2800 WP.
De woningen worden volledig afgewerkt. Daarin zijn o.a. een keuken met alle inbouwtoestellen en vaatwasmachine, en een zuidgericht buitenterras in blauwsteen over de volle lengte van de achtergevel met ca. 4 meter diepte inbegrepen.
Enkel het schilder- en behangwerk en de tuinaanleg is niet inbegrepen.

De ruwbouw is thans uitgevoerd. Als koper kan u de volledige woning nog naar wens afwerken waardoor dit uw droomwoning wordt.

Pluspunten:
- Zeer goede ligging
- Ruime woningen
- Perfecte oriŽntatie
- Zeer energiezuinig
- Kwalitatieve afwerking volgens de wensen van de klant

Meer informatie ?

 
naam :  
straat en nr. :  
woonplaats :  
telefoonnr. :  
e-mail :  
uw bericht :Terug naar het overzicht

 

 

BVBA zakenkantoor Philippe Dhont - Kleine Stadenstraat 93 - 8830 Hooglede -  051/20.18.60  - webdesign estart.be