Clicky

VERKOCHT : Recent ruim appartement op 2de verdieping met garage

Pastoor Blanckestraat 8 bus 02.02 te 8610 Kortemark

Foto's

                                                    

Beschrijving van de woning

Opgelet : deze woning is reeds verkocht !

Het betreft hier een recent appartement (bouwjaar 2009) op de tweede verdieping van de klassevolle residentie “Belle Epoque”, gelegen op de hoek van de Pastoor Blanckestraat en de Stationsstraat.
Vanuit de overloop – met 4 appartementen per verdieping – stapt u het appartement binnen via de ruime inkomhal met aansluitend de nachthal. Een glazen sierdeur scheidt de hal van de zeer ruime living met open keuken. De vele ramen zorgen voor veel lichtinval, alle ramen beschikken ook over geautomatiseerde zonneweringen. Via het schuifraam bereikt u het zuidgericht ruim terras met plaats voor tafel en stoelen. Dat terras is overigens overdekt met een cederhouten overkapping zodat u er tevens bij lichte regenval gebruik kan van maken. Er zijn inbouwspots geplaatst in de overkapping. Het terras bevat ook een stopcontact.
De keuken zelf is volledig uitgerust met vitro keramische kookplaat, dampkap, oven, microgolfoven, frigo en een dubbele spoeltafel met afdruipblad. De keuken beschikt tevens over een vast tafelmeubel en 2 openschuivende kasten die tevens voorzien zijn van stopcontacten, handig voor het plaatsen van bijvoorbeeld een koffiemachine. Naast de keuken bevindt zich een keukenberging waar zich ook de CV-ketel en de motor van het centraal stofzuigersysteem bevinden.
In de nachthall vindt u eerst het toilet dat uitgerust is met hangtoilet en handwasbakje. De twee ruime slaapkamers hebben – net zoals de living - geautomatiseerde zonneweringen en TV- en UTP-aansluitingen. De badkamer bevat een grote inloopdouche, een lavabomeubel met een bovenblad met geïntegreerde lavabo, spiegelhangkasten, een ruime lade en kolomkast. Daarnaast is er ook de aansluiting voor wasmachine en droogkast, waarvoor een verhoogde sokkel is voorzien. Tenslotte is er ook nog een 2de berging met een metalen hangbaar (roede) waardoor deze ook als vestiaire zou kunnen gebruikt worden.
Bij het appartement hoort op de gelijkvloerse verdieping ook nog een hele ruime garage (7m30 x 3m10) met geautomatiseerde, sectionale poort. In de garage bevindt zich ook een stopcontact wat het stofzuigen van de wagen of opladen van een elektrische fiets heel gemakkelijk maakt.

Het buitenschrijnwerk van het appartement is gemaakt van aluminium, met aluminium balustrades waar nodig. De vloerbedekking is met keramische tegels behalve in de slaapkamers waar laminaat geplaatst is. Alle deuren in het appartement zijn massieve deuren met uitzondering van de sierglazen deur tussen hall en living.

Door zijn centrale ligging bevindt het appartement zich heel dicht bij een supermarkt (300m),het gemeentehuis, de parochiekerk, diverse horecazaken en het station (400m).

Tot slot is het belangrijk te vermelden dat de syndickosten uitzonderlijk laag zijn. Vermits 13 appartementen gebruik maken van dezelfde trapzaal en lift, kunnen alle kosten door 13 gedeeld worden, wat een heel gunstig effect heeft op de jaarlijkse kosten.Details woning

Typeappartement
Prijs VERKOCHT
AdresPastoor Blanckestraat 8 bus 02.02 te 8610 Kortemark
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1
Aantal wc's 1
Keuken open keuken met , elektrische kookplaat, dampkap, frigo, warme luchtoven, microgolf oven
Buiten terras,
Auto
Verwarming cv op aardgas,
Ramen pvc dubbel glas
EPC 102
EPC attestnummer 20210912-0002462619-RES-1
Bouwjaar 2009
Bewoonbare oppervlakte (m²)125
Beschikbaarheid bij notariële akte

Graag meer informatie ?

Wil je graag meer infomatie over dit pand, vul dan hieronder het formulier in en we sturen je zo snel mogelijk de nodige info.
Terug naar het overzicht