Clicky

Gelijkvloers appartement op marktplein Gits

Torhoutstraat 15 bus 0.1 te 8830 Gits

Foto's

                                              

Beschrijving van de woning

Het betreft hier een appartement op de gelijkvloerse verdieping van de residentie "Dorpszicht".

Via de inkomdeur komt u het appartement binnen in de hal. Dit centrale punt geeft toegang tot alle ruimtes, nl. een apart toilet (hangwc) met lavabo, living, slaapkamers, badkamer en berging. Vanuit de hall komt u in de ruime, lichtrijke living met open keuken. Vanuit de living heeft u zowel links zicht op het park en rechts zicht op het marktplein van Gits. In de living bevindt zich ook een deurvenster met pomp waardoor het appartement ook als kantoor zou kunnen ingericht worden met aparte ingang. De open keuken is rondom rond voorzien van kasten met stenen werkblad. De keuken is ook volledig uitgerust met een inductie kookplaat, dampkap, grote frigo met vriesvak, oven, microgolfoven en vaatwasmachine.

Achteraan het appartement bevinden zich de 2 ruime slaapkamers die voorzien zijn van een laminaatvloer. Achter de slaapkamers bevindt zich ook het ruim terras.

Naast de slaapkamers vindt u er ook nog de badkamer, deze is uitgerust een lavabomeubel met onderkasten en spiegel en een ruime douche met thermostatische kraan en ook nog een opklapbaar zitbankje voor mensen die niet meer zo mobiel zijn. Tenslotte is er ook de aansluiting voor de wasmachine en/of droogautomaat.

 

Tenslotte beschikt het appartement ook nog over een ruime berging waar zich ook de boiler voor het warm water bevindt, deze werd een paar jaar geleden ook volledig vernieuwd.

Achteraan het gebouw bevindt er zich een ruime individuele garage met geautomatiseerde poort, er zijn tevens extra stopcontacten voorzien voor het opladen van elektrische fietsen, ...

Tenslotte beschikt het appartement ook over een ruime kelderberging.Details woning

Typeappartement
Prijs op aanvraag
AdresTorhoutstraat 15 bus 0.1 te 8830 Gits
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1
Aantal wc's 1
Keuken open keuken met , inductie kookplaat, dampkap, frigo, vaatwas, warme luchtoven, microgolf oven
Buiten terras,
Auto garage, voor 1 voertuigen,
Verwarming elektrisch,
Ramen aluminium superisolerend glas
EPC 444
EPC attestnummer 20240518-0003239156-RES-1
Bouwjaar 2008
Bewoonbare oppervlakte (m²)92
Beschikbaarheid bij notariŽle akte

Graag meer informatie ?

Wil je graag meer infomatie over dit pand, vul dan hieronder het formulier in en we sturen je zo snel mogelijk de nodige info.
Terug naar het overzicht