Clicky

Woning met ruime tuin

Oude Oostendeweg 1 te 8480 Ichtegem

Foto's

                                        

Beschrijving van de woning

Het betreft hier een op te frissen halfopen woning met ruime tuin in een rustige straat.

U komt de woning binnen aan de zijkant in de living. In de living bevindt zich een in hout beklede schouw met een gaskachel, de woning beschikt tevens over centrale verwarming. Vanuit de living heeft u mooi zicht over de zongerichte tuin. U komt door de living in de keuken terecht die tevens aan de achterzijde van de woning is en vanwaar u ook mooi zicht heeft over de tuin. De keuken zelf is uitgerust met een gaskookplaat, dampkap, oven, frigo en een dubbele spoeltafel. Bij de keuken bevindt zich ook de trap naar het verdiep en onder de trap is er een berging voorzien. Naast de keuken, aan de voorzijde van de woning bevindt er zich nog een voorplaats. Deze kan verscheidene doeleinden hebben, deze kan gebruikt worden als eetplaats, bureau of slaapkamer. Daar deze zich naast de living bevindt bestaat de mogelijkheid ook om de muur te openen en deze tot 1 grote ruimte om te vormen. Naast de keuken bevindt zich ook de ruime garage, deze is uitgerust met een geautomatiseerde, sectionale poort. In de garage bevinden zich ook de aansluitingen van gas en elektriciteit en ook de aansluiting voor de was- en droogautomaat. Achteraan de garage bevindt zich het 1ste toilet. Achter de garage bevinden zich nog 2 ruime bergingen die ook toegang hebben tot de tuin.

Op het verdiep bevindt zich naast de 2 ruime slaapkamers ook de badkamer, deze is uitgerust met een lavabo, ligbad, bidet en 2de toilet. De slaapkamers en de badkamer beschikken ook over centrale verwarming. Op het verdiep bevindt er zich ook nog een zolderberging en er is ook nog de mogelijkheid tot zolder boven het verdiep.

Achter de woning bevindt zich de zongerichte tuin met terras, het terras beschikt ook over een zonneluifel, ideaal voor de mooie zomerdagen. Uitweg is er langs de zijkant van de woning, zo moet er niet met tuinafval en dergelijke door de woning gepasseerd te worden. Voor de woning is er tevens mogelijkheid tot het parkeren van een voertuig.

 

Het schrijnwerk van de woning bestaat uit houten ramen en deuren met dubbel glas en deze beschikken ook over rolluiken. De verwarming gebeurt via een condensatieketel. Naast stadswater beschikt de woning over regenwater.

De woning beschikt tevens over een energieprestatiecertificaat zonder renovatieverplichting.Details woning

TypeHOB
Prijs op aanvraag
AdresOude Oostendeweg 1 te 8480 Ichtegem
Aantal bouwlagen 2
Aantal slaapkamers 2 (mogelijkheid tot 3)
Aantal badkamers 1
Aantal wc's 2
Keuken gesloten keuken met , kookplaat op gas, dampkap, frigo, warme luchtoven
Buiten tuin, tuinafsluiting, terras,
Auto garage, voor 1 voertuigen, parking,
Verwarming cv op aardgas, gaskachel,
Ramen hout dubbel glas
Kadastraal inkomen532
EPC 314
EPC attestnummer 20240523-0003255796-RES-1
Bouwjaar 1960
Terrein oppvervlakte 586 m²
Bewoonbare oppervlakte (m²)134
Beschikbaarheid bij notariŽle akte

Graag meer informatie ?

Wil je graag meer infomatie over dit pand, vul dan hieronder het formulier in en we sturen je zo snel mogelijk de nodige info.
Terug naar het overzicht